Management Development en Training

 

Weet je wat jouw unieke talenten zijn? Mogen jouw collega’s zien waar je niet goed in bent? Waar sta en ga jij voor? Durf jij daadwerkelijk aan te spreken? Naast bedrijfskundige kennis en de zakelijke context komen ook dergelijke vraagstukken aan de orde in onze (persoonlijk) leiderschapstrajecten.

Be7 ontwerpt leertrajecten voor (potentiële) managers en management teams. Wij geloven in een integrale aanpak. Leiderschap ontwikkelen doe je niet alleen door managers deel te laten nemen aan intensieve externe trainingen. Zeker zo belangrijk is leren in de praktijk, helderheid over de link met de strategische en persoonlijke doelstellingen, de rol van de direct leidinggevende en consistent voorbeeldgedrag, ook in de top van de organisatie. Persoonlijke coaching, intervisie in kleine groepen en praktijkopdrachten maken vaak onderdeel uit van onze leiderschapsprogramma's.

Een van onze trajecten is de 'MT Intense'.

We werken ook intensief aan aanspreekgedrag en hebben onder andere een lezing van 1 uur en een startworkshop van een halve dag ontwikkeld. Meer informatie is op te vragen via info@be7.nl. 

Be7 kan op het gebied van Leren en MD ingezet worden als

  • ontwerper, regiseur en/of uitvoerder van opleidingsprogramma's
  • facilitator en regiseur van 'MT Intenses'
  • sparringspartner voor de HR Directeur of MD Manager
  • interim MD- of TalentManager 
  • spreker (over gewenst & ongewenst gedrag en aanspreken)